En sång för april

Det har blivit två aprilskivor, men jag tror att den ena får anses vara utom tävlan eftersom det står (c) 2012 på baksidan. Det är Asaf Avidan – Different pulses.

Jag köpte den för att jag gillar Avidans Reckoning song:

Fast jag kom inte ihåg namnet på sången och insåg inte att den inte finns med på den här skivan. Så här låter det på skivan:

Men Asaf Avidan är som sagt med utom tävlan.

Den riktiga aprilskivan är Puggys nya, To win the world. Puggy är ett belgiskt band som består av tre utlänningar; en fransman, en engelsman och en svensk, Egil “Ziggy” Franzén. Jag har fått för mig att de träffades på pojkarnas skola, Europaskolan i Woluwe St Lambert.

Titelspåret.

Så här lät de 2007:

10 april 2001 kom jag hem med en bil jag fått låna av min chef. Trots inledande farhågor blev jag rätt förtjust, köpte den och körde den i drygt två år innan den bilen flyttade till Uppsala och en vansinnigt snygg Mazda flyttade hem till oss.

3 thoughts on “En sång för april”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>