En förmiddag i solen

En flicka, en väg, en snigel som behövde vänner. En flicka, smultron men inte hallon. En mamma och en pappa som åkt bort och kommit tillbaka under nya namn. En fågel som var död och såg ut som om den sov. Kanske skulle de andra fåglarna komma och ta hand om den men troligen inte. En kopp kaffe i solen, små fragment av berättelser som aldrig avslutades eller kanske ens påbörjades. Ett avsked, en fortsättning

One thought on “En förmiddag i solen”

  1. Vilken fin text! Smâ fragment av berättelser som aldrig avslutades eller kanske ens pâbörjades. Det var mycket den dagen. Ett âterseende med en flicka nâgon timme tidigare, en morfar som sâ gärna vill prata. Och ja, du vet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>