Gångstig i Josaphatparken

Vinterpromenad 4 februari

Klicka bilden för att se den i större storlek. För att gå från en stor bild till nästa i serien kan du antingen klicka på bilden eller på pilarna längst ner.

5 thoughts on “Vinterpromenad 4 februari”

 1. Hej Jorun,

  Jag skulle behöva få tag i en email-adress till din man. Vi hade lite kontakt i höstas och kom överrens om att höras igen efter nyår. Men nu verkar han ha avslutat sitt facebook-konto, så jag vill, men kan inte höra av mig :)

  Någon av er kan väl maila mig på ovanstående adress? Vore supersnällt.

  /Oscar

 2. Hej,

  fick du meddelandet i min förra kommentar eller blev det något fel så den inte kom fram?

  mvh – Oscar

  1. Hej igen,

   Eftersom jag nu kan se att min kommentar “is awaiting moderation” vilket jag inte såg senast, antar jag att du ej fick meddelandet. Så jag tar det en gång till :)

   Jag skulle vilja få tag på din man nämligen. Jag och Jan hade en konversation på facebook i höstas och kom överrens om att höras igen efter nyår. Det gällde en intervju jag skulle vilja göra med honom om hans idrottsdagar.
   Jag skriver en blogg om sport i allmänhet och har tänkt mig göra intervjuer med lite gamla “legender” genom åren som satte avtryck i svensk idrottshistoria. Om hur de upplevde sin tid som aktiv o.s.v.

   Men, Jan verkar ha stängt sitt facebook-konto så jag kan inte nå honom. Så jag hoppas att du kan be honom kontakta mig via email? Om inte annat så för att tacka nej. Men han var positiv senast och jag skulle uppskatta det oerhört om han ställde upp. Adressen är den jag skrivit ovan.

   Länken till bloggen finns ovan så där kan ni se att det inte är något fjant utan en seriös blogg för sportintresserade.

   mvh – Oscar Söderlund

 3. ok, en gång till för att vara säker då… (pinsamt men det är viktigt för mig det här)

  Hej igen,

  Eftersom jag nu kan se att min kommentar “is awaiting moderation” vilket jag inte såg senast, antar jag att du ej fick meddelandet. Så jag tar det en gång till :)

  Jag skulle vilja få tag på din man nämligen. Jag och Jan hade en konversation på facebook i höstas och kom överrens om att höras igen efter nyår. Det gällde en intervju jag skulle vilja göra med honom om hans idrottsdagar.
  Jag skriver en blogg om sport i allmänhet och har tänkt mig göra intervjuer med lite gamla “legender” genom åren som satte avtryck i svensk idrottshistoria. Om hur de upplevde sin tid som aktiv o.s.v.

  Men, Jan verkar ha stängt sitt facebook-konto så jag kan inte nå honom. Så jag hoppas att du kan be honom kontakta mig via email? Om inte annat så för att tacka nej. Men han var positiv senast och jag skulle uppskatta det oerhört om han ställde upp.

  Länken till bloggen finns ovan så där kan ni se att det inte är något fjant utan en seriös blogg för sportintresserade. Där finns även email-adressen förstås.

  mvh – Oscar Söderlund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>