Tomt i dumburken

Nu har det gått ungefär en månad sedan jag senast tittade på tv och på väg hem från jobbet i dag tänkte jag att jag faktiskt saknar det lite grand. Jag skulle hemskt gärna sätta mig i soffan med en stickning i handen och titta på nyheter och deckare och något belgiskt debattprogram om ett problem jag aldrig greppat.

Det är inte så att vi bestämt oss för att lägga ner tittandet. Någon gång framöver ska vi få fart på den svarta lådan men det blir nog knappast den här veckan heller. Någon gång ska jag fortsätta sticka på koftan som legat orörd sen vi flyttade in, förmodligen kommer det att ske på söndagssyjuntan om jag inte glömt hur man gör.

I kväll har jag i alla fall – för första gången den här månaden – tittat på svt play. I två timmar! Mia Skäringers “Dyngkåt och hur helig som helst” är väldigt bra, nästan hela tiden. Rekommenderas varmt

2 thoughts on “Tomt i dumburken”

  1. Här har vi inte TV sen runt 2003 (och vad mycket lättare i ordets bokstavliga mening flytten blir…!). Är även jag urusel pâ SVT play, hinner helt enkelt inte fâ in det i vardagen, MEN har precis som du klickat nyligen och rekommenderar M.S. Varmt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>