Stick och snack

Häromdagen hamnade jag på sajten Meetup (inte Meetic!) och där hittade jag en regelbundet återkommande syjunta under rubriken Stitch ‘n bitch. Jag anmälde mig och i dag var det dags att gå dit. Som extrabonus fick jag träffa A som jag hade kontakt med för fem, sex år sedan och som jag sedan tappade bort. Vi sågs på ett etiopiskt kaffe med finska ägare och det var en trevlig kväll i all enkelhet. Lite småprat, lite fika, lite handarbete. Inga bästa kompisar som klungade ihop sig och stängde andra ute, i alla fall inte såvitt jag kunde se.

Jag försöker nog göra plats för S’nB varannan onsdag i höst och vinter.

Apropå höst så är det ju det nu, men det kan man inte se på termometern. Vi har haft fantastiskt väder hela veckan, och i kväll var det ungefär 20 grader ute på terrassen när jag kom hem just före nio. Alldeles underbart.

3 thoughts on “Stick och snack”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>